Chytrá žárovka Philips Hue 6,3 W, MR16, GU5,3, White and Color Ambiance, 2 ks Chytrá žárovka Philips Hue 6,3 W, MR16, GU5,3, White and Color Ambiance, 2 ks

Chytrá žárovka Philips Hue 6,3 W, MR16, GU5,3, White and Color Ambiance, 2 ks

Typ: LED žárovka Závit/Patice: GU5.3 Spotřeba energie (W): 6.3 Energetická třída 2021: G Svítivost (ISO) (lumenů): 400 Barevná teplota: RGB Index podání barev (CRI) (Ra): 80 Tvar: bodová Vlastnosti: RGB; stmívatelná Komunikační technologie:…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
2 468 Kč
Včetně DPH a PHE 6.05
ks

Popis produktu

Typ: LED žárovka
Závit/Patice: GU5.3
Spotřeba energie (W): 6.3
Energetická třída 2021: G
Svítivost (ISO) (lumenů): 400
Barevná teplota: RGB
Index podání barev (CRI) (Ra): 80
Tvar: bodová
Vlastnosti: RGB; stmívatelná
Komunikační technologie: Bluetooth; ZigBee
Funkce (Typ): osvětlení
Kompatibilní s Philips Hue: ANO
Amazon Alexa: ANO
Apple HomeKit: ANO
Google Home: ANO
Tuya: NE
Vlastní systém: NE

Nahraďte běžná bodová světla žárovkami Hue MR16. Tyto 12V dvoukolíkové žárovky MR16 se hodí do většiny stávajících svítidel a prozáří všechny kouty domácnosti chytrým barevným světlem. Jsou kompatibilní s většinou transformátorů.

Ovládejte světla hlasem
Philips Hue funguje s hlasovými asistenty Amazon Alexa či Google Assistant po spárování se zařízeními Google Nest nebo Amazon Echo. Pomocí jednoduchých hlasových příkazů můžete ovládat několik světel, ale i třeba jediné svítidlo v mísnosti. Apple HomeKit a Microsoft Cortana přes Hue Bridge.

Vytvořte si zážitky šité na míru s barevným chytrým světlem
Proměňte svůj domov s více než 16 miliony barev a ihned vytvořte správnou atmosféru pro každou událost. Jediným stisknutím tlačítka můžete nastavit slavnostní náladu na večírek, proměnit váš obývací pokoj v kino, vylepšit váš domov s barevnými akcenty a mnohem více.

Navoďte si správnou atmosféru teplým až studeným bílým světlem
Tyto žárovky a svítidla vám nabízí bílé světlo v širokém spektru odstínů, od teplé až po studenou. Protože jsou úplně stmívatelné (od jasného světla až po slabé noční osvětlení), můžete světla vyladit na odstín a jas, který bude ideálně vyhovovat vašim každodenním potřebám.

Hue Bridge vám nabídne kompletní nabídku funkcí pro chytré osvětlení
Hue Bridge přináší funkce, díky kterým je chytré osvětlení skutečně chytré – ovládání i mimo domov, hlasové ovládání, automatické osvětlení a mnoho dalšího. Přidejte do své Hue domácnosti Bridge a vytvořte pohlcující zážitky s technologií, která je bezpečná a spolehlivá. Hue Bridge je klíčem k chytrému osvětlení, jaké jste ještě neviděli.

Kompatibilní s většinou transformátorů
Chytré žárovky Philips Hue MR16 fungují, stejně standardní žárovky MR16, na nízkém napětí 12 V – jsou tady kompatibilní s většinou transformátorů.*


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.150
Výška (cm): 7.50
Šířka (cm): 15.20
Hloubka (cm): 7.70
EAN: 8719514491649

Záruční doba: 24 měsíců