Videozvonek TP-Link Tapo D230S1, chytrý domovní zvonek, kit s Hubem Videozvonek TP-Link Tapo D230S1, chytrý domovní zvonek, kit s Hubem

Videozvonek TP-Link Tapo D230S1, chytrý domovní zvonek, kit s Hubem

Typ zvonku: bezdrátový Vodotěsnost : ANO Funkce (Typ): zvonek Typ: videozvonek Chytré: ano Základní sada: ano Amazon Alexa: ANO Apple HomeKit: NE Google Home: ANO Tuya: NE Vlastní systém: ANO Chytrý video zvonek Tapo T230S1 Živé zobrazení…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
2 999 Kč
Včetně DPH a PHE 3.0976
ks

Popis produktu

Typ zvonku: bezdrátový
Vodotěsnost : ANO
Funkce (Typ): zvonek
Typ: videozvonek
Chytré: ano
Základní sada: ano
Amazon Alexa: ANO
Apple HomeKit: NE
Google Home: ANO
Tuya: NE
Vlastní systém: ANO

Chytrý video zvonek Tapo T230S1

Živé zobrazení 2K 5Mpx: Díky aplikaci Tapo budete vždy vědět, co se děje před vašimi dveřmi. Se snímačem Starlight a rozlišením 2K 5 Mpx si můžete prohlédnout všechny jemné detaily zachycené i v prostředí se slabým osvětlením.
Barevné noční vidění: Díky vestavěnému reflektoru a snímači Starlight zobrazí Tapo D230S1 vysoce věrné detaily a barvy i v noci.
Zobrazení od hlavy až k patě: Díky mimořádně širokému zornému poli (160° úhlopříčka) umožňuje živý náhled kamery Tapo s poměrem stran 4:3 uživatelům sledovat návštěvníky „od hlavy až k patě“ z blízkosti již 1 metru, takže mohou vidět více detailů při zobrazení na výšku, než nabízejí jiné zvonky s poměrem stran 16:9.
Flexibilní umístění, flexibilní zobrazení: Sortiment různých klínků umožňuje uživatelům přizpůsobit zvonek příslušným scénářům umístění. Uživatelé mohou použít tyto klínky k nastavení požadovaného úhlu zobrazení.
Delší výdrž baterie: Nabíjecí a vyměnitelná baterie s protokolem nízké spotřeby energie prodlužuje dobu používání.
Chytrá AI detekce a oznámení: Chytré algoritmy na bázi umělé inteligence (AI) identifikují osoby i automobily a v případě potřeby upozorní uživatele.
Několik způsobů odpovědi: Díky obousměrnému zvuku nebo nahrané rychlé odpovědi můžete komunikovat přímo s poštovními doručovateli prostřednictvím aplikace Tapo.
Flexibilní volba úložiště: Zaznamenaná videa můžete ukládat na microSD kartu (až 512 GB) vloženou v hubu nebo do cloudového úložiště v rámci služby Tapo Care.
Alarm proti odcizení: Funkce alarmu proti odcizení vás upozorní, když se někdo pokusí zvonek odnést.
Odolnost proti vodě a prachu IP64: Funguje dobře i za deště a ve vlhkém prostředí.

Živé zobrazení 2K 5Mpx
Díky aplikaci Tapo budete vždy vědět, co se děje před vašimi dveřmi. Se snímačem Starlight a rozlišením 2K 5 Mpx si můžete prohlédnout všechny jemné detaily zachycené i v prostředí se slabým osvětlením.

Barevné noční vidění
Díky vestavěnému reflektoru a snímači Starlight zobrazí Tapo D230S1 vysoce věrné detaily a barvy i v noci.

Zobrazení od hlavy až k patě
Díky mimořádně širokému zornému poli (160° úhlopříčka) umožňuje živý náhled kamery Tapo s poměrem stran 4:3 uživatelům sledovat návštěvníky „od hlavy až k patě“ z blízkosti již 1 metru, takže mohou vidět více detailů při zobrazení na výšku, než nabízejí jiné zvonky s poměrem stran 16:9.

Flexibilní umístění, flexibilní zobrazení
Flexibilní možnost umístění. Rovně nebo 15° úhel

Delší výdrž baterie
Nabíjecí a vyměnitelná baterie s protokolem nízké spotřeby energie prodlužuje dobu používání. 6700 mAh - Výdrž baterie 180 dní

Detekce osob a vozidel
Sofistikovaná umělá inteligence (Al) identifikuje osoby nebo vozidla a upozorňuje uživatele pomocí filtrovaných oznámení.

Několik způsobů odpovědi
Díky obousměrnému zvuku nebo nahrané rychlé odpovědi můžete komunikovat přímo s poštovními doručovateli prostřednictvím aplikace Tapo.

Vnitřní vyzvánění
Vyberte si z různých vyzváněcích tónů a nechte se okamžitě upozornit, když jste doma.

Flexibilní volba úložiště
Zaznamenaná videa můžete ukládat na microSD kartu (až 512 GB) vloženou v hubu nebo do cloudového úložiště v rámci služby Tapo Care.

Alarm proti odcizení
Funkce alarmu proti odcizení vás upozorní, když se někdo pokusí zvonek odnést.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.250
Výška (cm): 14.70
Šířka (cm): 5.50
Hloubka (cm): 3.60

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.765
Výška (cm): 8.50
Šířka (cm): 18.30
Hloubka (cm): 25.30
EAN: 4897098685686

Záruční doba: 24 měsíců