Hra THQ Nordic PlayStation 5 Alone in the Dark Hra THQ Nordic PlayStation 5 Alone in the Dark

Hra THQ Nordic PlayStation 5 Alone in the Dark

Platforma: PlayStation 5 Typ hry: horor Vydavatel: THQ Lokalizace: anglická Doporučený věk : 18 let Datum vydání: 31.03.2024 Distribuce: oficiální ČR ALONE IN THE DARK JE ZPĚT! V tomto milostném dopise přelomovému originálu vám THQ Nordic and…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
1 429 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Platforma: PlayStation 5
Typ hry: horor
Vydavatel: THQ
Lokalizace: anglická
Doporučený věk : 18 let
Datum vydání: 31.03.2024
Distribuce: oficiální ČR

ALONE IN THE DARK JE ZPĚT!
V tomto milostném dopise přelomovému originálu vám THQ Nordic and Pieces Interactive představují novou představu klasického survival hororu Alone in the Dark. Odehrává se na gotickém americkém jihu a ovládáte jednoho z našich dvou protagonistů: Hrajte za Edwarda Carnbyho nebo Emily Hartwood a prozkoumávejte svá prostředí, bojujte s monstry, řešte hádanky a odhalte skutečné tajemství Derceto Manor….

A-LIST HERECKÝ TALENT
Podívejte se na Emily a Edwarda, které oživil hollywoodský talent Jodie Comer (Killing Eve, Free Guy) a David Harbour (Stranger Things, Black Widow), kteří protagonistům propůjčili své hlasy, svůj vzhled a své impozantní herecké schopnosti.

NOVÁ VIZE – VĚRNÁ ORIGINÁLU
Zatímco představujeme zcela originální příběh, začleňujeme postavy, místa a témata z původní trilogie 90. let. K tomu, abyste si hru užili, nejsou potřeba žádné předchozí znalosti, přesto ti, kteří pociťují nostalgii po původních hrách, poznají docela dost věcí...

POUTAVÁ NOČNÍ MŮRA
Emily Hartwoodová zjistí, že se její strýc ztratil, a vydá se ho hledat s pomocí soukromého detektiva Edwarda Carnbyho. Po příjezdu do Derceto Manor, domova pro duševně unavené, se setkávají s podivnými obyvateli, portály do světů nočních můr, nebezpečnými monstry – a nakonec se spiknutím povstání zla a jeho následovníků.

SPRÁVNÝ TÝM PRO TUTO PRÁCI
Zažijte hluboký psychologický příběh, který přesahuje sféry představitelného, ??od Mikaela Hedberga, kultovního spisovatele hororů SOMA a Amnesia. Tým v Pieces interactive podporuje designér monster a legendární spolupracovník Guillermo del Toro, Guy Davis, stejně jako legenda Doom Jazz Jason Köhnen, který dodává své děsivé a strašidelné melodie pro tu správnou atmosféru.

Klasický hororový zážitek, který obsahuje boj, puzzle, průzkum a příběh.

Hrajte za Edwarda nebo Emily a odhalte Dercetovy záhady ze dvou pohledů, včetně zcela odlišných cutscén a úrovní.

Hra se odehrává na gotickém americkém jihu 20. let 20. století a nabízí noirové prostředí s klasickými lovecraftovskými hororovými prvky, kde se známé potkává s neskutečným.

Ponořte se do náladové atmosféry temnoty a stínů, nesené děsivým vizuálem a strašidelným, originálním Doom Jazz Soundtrackem.




Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.080
Výška (cm): 2.00
Šířka (cm): 14.30
Hloubka (cm): 18.00
EAN: 9120080078520

Záruční doba: 24 měsíců

Hra PlayStation 5