Fotoaparát Panasonic DMC-FZ300EP-K, černý Fotoaparát Panasonic DMC-FZ300EP-K, černý

Fotoaparát Panasonic DMC-FZ300EP-K, černý

Typ fotoaparátu : kompakt Doporučená kategorie: hobby Odolné provedení: ano Chytrý fotoaparát: NE Závit na stativ: ANO Menu v CZ / SK jazyku: ANO Druh snímače: MOS Rozlišení (foto) (Mpx): 12.1 Formát záznamu foto: JPEG; RAW Optický zoom (×): 24 …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
13 473 Kč
Včetně DPH a PHE 10.164
ks

Popis produktu

Typ fotoaparátu : kompakt
Doporučená kategorie: hobby
Odolné provedení: ano
Chytrý fotoaparát: NE
Závit na stativ: ANO
Menu v CZ / SK jazyku: ANO
Druh snímače: MOS
Rozlišení (foto) (Mpx): 12.1
Formát záznamu foto: JPEG; RAW
Optický zoom (×): 24
Digitální zoom (×): 4
Min. ohnisková vzdálenost (ekv. 35mm kinofilmu) (mm): 25
Max. ohnisková vzdálenost (ekv. 35mm kinofilmu) (mm): 600
Optická stabilizace: ANO
Světelnost objektivu (f): 2.8
Min. citlivost (ISO): 100
Max. citlivost (ISO): 6400
Typ hledáčku: elektronický
Velikost LCD (cm): 7.5
Rozlišení LCD (px): 1040000
Dotykový displej: ANO
Polohovatelný displej: ANO
GPS: NE
Wi-Fi: ANO
NFC: NE
Bluetooth: NE
Max. rozlišení videa (px): Full HD (1920 × 1080)
Podpora paměťových karet: ANO
Podporované paměťové karty / typ karty: SD Card; SDHC (SD High-Capacity); SDXC (SD Extended-capacity)
Typ baterií: Li-Ion akumulátor
Barva: černá

Provedení výrobku: černá barva

Zoom 25–600 mm s plným rozsahem F2.8
25–600mm objektiv LEICA DC VARIO-ELMARIT se chlubí plným rozsahem F2.8. Bez ohledu na to, v jaké vzdálenosti předmět je nebo jak rychle se pohybuje, tomuto objektivu neunikne. Konstantní funkce F2.8 zdokonaluje fotografování při špatném osvětlení, a to v celém rozsahu zoomu.
Technologie povrchové nanovrstvy od společnosti Panasonic nabízí extrémně nízký poměr odrazivosti a u modelu LUMIX FZ300 je použita pro svou výjimečnou optickou čistotu s minimálními zdvojeními a přesvětlením.

Vysoká kvalita snímků i za špatných světelných podmínek
Digitální snímač High Sensitivity MOS Sensor o 12.1 megapixelech v kombinaci s technologií Venus Engine přináší: vysoce kvalitní záznam snímků a velmi rychlé zpracování signálu.
Prvotřídní systém na snížení šumu přispívá k ostrým snímkům i za špatných světelných podmínek až po ISO v hodnotě 6400.
Procesor Venus Engine skvěle zvládá také kompenzaci difrakce a vytváří tak ostré a jasné snímky i při fotografování s malou clonou.

Stabilizace v 5 osách / korekce náklonu
5osý optický stabilizátor obrazu HYBRID O.I.S.+ (Optical Image Stabilizer Plus)* umožňuje záznam videa jednou rukou a bez rozostření. Zaznamená a kompenzuje 5 druhů pohybu fotoaparátu – na vodorovné ose, na svislé ose, na ose otáčení, svislé otáčení a vodorovné otáčení. Funkce Level Shot rozpozná horizontální linku obrazu a zachovává ji i když je fotoaparát nakloněný. Dokáže zaznamenat stabilní video i při záznamu pod vysokým úhlem.
* 5osý optický stabilizátor obrazu HYBRID O.I.S. lze použít k záznamu videa, s výjimkou rozlišení 4K

Zachytíte dokonalý okamžik – funkce 4K Video a 4K Photo
Výjimečné okamžiky, které si chcete zapamatovat, mohou nastat kdykoli a měly by být zachyceny v nejlepším možném rozlišení. Technologie 4K společnosti Panasonic je nyní dostupná všem. S novým modelem LUMIX FZ300 budete moci nahrávat video v rozlišení 4K (až po QFHD: 3840 x 2160 pixelů, 25 snímků/s, 100 Mb/s).
S funkcí 4K Photo si také můžete z videozáznamu v rozlišení 4K (30 snímků/fotografií za sekundu) jednoduše vytáhnout jakýkoli záběr a uložit jej jako fotografii s rozlišením 8 megapixelů.
Fotoaparát LUMIX FZ300 neklade vaší kreativitě v oblasti videa či fotografií žádné překážky.

Režimy 4K Photo – Popusťte uzdu své kreativity
Funkci 4K Photo lze použít ve třech různých režimech. Všechny umožňují zachytit váš perfektní okamžik v sekvenčním snímání o rychlosti 30 snímků/fotografií za sekundu:

4K Burst
Tuto funkci můžete použít podobně jako sekvenční snímání. Po dobu stisknutí tlačítka závěrky fotoaparát pořizuje snímky s ekvivalentem 8 megapixelů při vysoké rychlosti sekvenčního snímání.

4K Burst S/S (Start/Stop)
Tato funkce je standardní funkce 4K Photo, pomocí které můžete nahrát video v rozlišení 4k a později extrahovat libovolný snímek nebo fotografii jako ekvivalent 8 megapixelů. Můžete se uvolnit a počkat na požadovaný okamžik.

4K Pre-Burst
Zvláštností režimu 4K Pre-Burst je, že fotoaparát začne nahrávat videosekvenci v rozlišení 4K sekundu před a po stisknutí tlačítka závěrky. Můžete tak zachytit nepředvídatelný okamžik, který proběhne mnohem rychleji, než jste schopni reagovat. Získáte dalších 60 fotografií, ze kterých si můžete vybrat tu nejlepší.

4K Video – Lepší detaily než v rozlišení Full HD
Při sledování filmů či úpravě videa přináší rozlišení 4K divákům mnohem intenzivnější zážitek. Jeho nativní rozlišení 3840 × 2160 je čtyřikrát vyšší než Full-HD, takže reprodukuje mnohem vyšší úroveň detailů. I když budete exportovat záznam pořízený v kvalitě 4K do televize s rozlišením Full HD, budou mít tyto soubory lepší rozlišení a ostřejší detaily než záznam v kvalitě Full HD.
• Při záznamu videa ve 4K používejte kartu s označením UHS Speed Class 3.

Provedení odolné vůči vlhkosti a prachu
LUMIX FZ300 nabízí provedení odolné vůči vlhkosti a prachu a zvládne tak i náročné používání v terénu. Všechny jeho spoje, tlačítka a číselníky jsou opatřeny těsněním, a splňují tak přísné požadavky na kvalitu standardu vlajkových fotoaparátů DSLM (Digital Single Lens Mirrorless). Fotoaparát LUMIX FZ300 si s sebou můžete vzít ven do drsných podmínek, od bahnité džungle po větrnou poušť.

Velký hledáček OLE 0,7x s rozlišením 1440 tisíc bodů
Fotoaparát LUMIX FZ300 využívá hledáček OLED Live View Finder s vysokým rozlišením (1440 tisíc bodů), který umožňuje vysokou viditelnost díky kontrastu v hodnotě 10 000:1 a dokonalou kompozici i za přímého slunečního světla. Díky vysokému zvětšení 0,7x (ekvivalent 35mm fotoaparátu) snadno vidíte detaily snímku. A protože všechna nastavení máte zobrazená přímo před očima, vyjdou vám obrázky vždycky přesně podle očekávání.

3,0" displej, Free angle, zadní displej s